Náš kód: 158990

RAVENSBURGER Disney Lorcana: Into the Inklands - Starter Deck Ruby & Sapphire

Dobrodružství začíná.. Startovací balíček pro karetní hru Ravensburger Disney Lorcana.Obsah:- sestavený startovací balíček s 60 kartami včetně 2 metalických (foil) karet- 11 herních žetonů pro počítání… Více informací
Skladem > 5 ks
395 Kč
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Dobrodružství začíná.. Startovací balíček pro karetní hru Ravensburger Disney Lorcana.Obsah:- sestavený startovací balíček s 60 kartami včetně 2 metalických (foil) karet- 11 herních žetonů pro počítání…
Popis produktu

Dobrodružství začíná..

Startovací balíček pro karetní hru Ravensburger Disney Lorcana.

Obsah:

- sestavený startovací balíček s 60 kartami včetně 2 metalických (foil) karet
- 11 herních žetonů pro počítání poškození
- booster pack s 12 náhodně namíchanými kartami
- pravidla

Každý startovací balíček Disney Lorcana obsahuje vše, co hráč potřebuje, aby mohl začít hrát proti jinému hráči, který má svůj vlastní balíček.

Co je Disney Lorcana?
Disney Lorcana je karetní sběratelská hra (TCG) pro dva hráče. Hra je vhodná pro fanoušky Disney, nováčky i zkušené hráče. Nabízí pohlcující herní zážitek se snadno zapamatovatelnými pravidly, silnou komunitou a originálními ilustracemi.
Disney Lorcana funguje na obdobném principu, jako jiné sběratelské karetní hry. Pro hru si tvoříte unikátní herní balíček karet tak, abyste měli největší šanci porazit svého soupeře. V příběhu hrajete za Illumineery, kteří se ocitli v říši Lorcana a pomocí magického inkoustu přivoláváte na pomoc známé Disney postavy. Ve hře můžete kombinovat nejen karty postav, ale také karty akcí a předmětů ze světa Disney. Mezi nimi najdete i ikonické písničky z Disney filmů.

Hrací karty jsou rozdělené do šesti barev
Každá barva představuje unikátní herní styl. Například červené karty jsou zaměřené na agresivní a přímý útok. Zelené karty se snaží boji spíše vyhnout a nabízí schopnosti, které zmatou oponenta a donutí ho například odhodit jeho karty. Zlatý inkoust naopak slouží hlavně jako podpora a dokáže například vyléčit zranění. Fialový inkoust je nadpozemský inkoust čarodějů nebo animovaných předmětů plné zvláštních schopností. Modré karty vynikají svou inteligencí, kreativitou a jedinečnými strategiemi. Šedé karty disponují jedinečnou silou, kterou využívají k dosažení svého cíle. 
Každá barva představuje unikátní herní systém a je jen na vás, jestli půjdete cestou přímého útoku nebo spíš taktického kombinování různých karet.

V herním balíčku musíte mít alespoň 60 karet a kombinovat můžete maximálně dvě různé barvy inkoustu.

3.edice Disney Lorcana: Into the Inklands
Novinkou této série Into the Inklands jsou speciální karty lokací, které představují oblíbená prostředí Disneyho příběhů a nabízejí hráčům speciální schopnosti a interakce. Můžete se podívat třeba na pirátskou loď z příběhů o Peteru Panovi. Karty lokací vám ve hře dodají různé bonusy a umožní vyzkoušet si nové strategie. 
Into the Inklands pokračuje v příběhu Illumineerů, kteří byli záhadně přeneseni do říše Lorcana v prvním setu The First Chapter. Poté, co omylem vypustí záplavu smíšeného inkoustu v setu Rise of the Floodborn, který roznese vzácnou historii po celé říši, mají nyní Illumineeři za úkol ji najít a vrátit do síně Lorcany.

Upozornění: Karetní hra Disney Lorcana je v angličtině.

Parametry produktu
Náš kód
158990
Výrobce
RAVENSBURGER
V nabídce od
08.03.2024
Počet hráčů
2
Věk
od 8 let
Materiál
Papír
Kód výrobce
11098278
EAN kód
4050368982780
Hmotnost
0,21 kg
Rozměry krabice (balení)
19 x 11 x 5 cm
Doručení - Česká republika
Osobní odběry
Osobní odběr - Bystřice p.Hostýnem
pondělí 29.4.
Přepravní služby
Balík Do ruky - Česká pošta
úterý 30.4.
WE|DO na adresu
úterý 30.4.
PPL balík
úterý 30.4.
DPD
úterý 30.4.
Odběrná místa
Balíkovna
úterý 30.4.
Balíkovna BOX
úterý 30.4.
Balík Na poštu - Česká pošta
úterý 30.4.
WE|DO BOX
čtvrtek 2.5.
WE|DO Point
čtvrtek 2.5.
Zásilkovna do 5kg
úterý 30.4.
PPL ParcelShop - výdejní místo
úterý 30.4.
Doručení - Slovenská republika
Přepravní služby
WE|DO na adresu SK
čtvrtek 2.5.
DPD SK
čtvrtek 2.5.
WE|DO na adresu SK nadrozměr
čtvrtek 2.5.
Odběrná místa
Uloženka SK / DEPO SK
pátek 3.5.
Termíny dodání jsou platné, pokud zboží objednáte nyní
27.4. 2024 15:27