Náš kód: 158997

RAVENSBURGER Disney Lorcana: Into the Inklands - Illumineer's Trove

Dobrodružství v ultimátní sběratelské krabici.. Speciální sada Illumineer's Trove je dokonalým pokladem pro hráče i sběratele karetní hry Ravensburger Disney Lorcana. V umělecky vyvedené úložné krabici… Více informací
Skladem 3 ks
1 089 Kč
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Dobrodružství v ultimátní sběratelské krabici.. Speciální sada Illumineer's Trove je dokonalým pokladem pro hráče i sběratele karetní hry Ravensburger Disney Lorcana. V umělecky vyvedené úložné krabici…
Popis produktu

Dobrodružství v ultimátní sběratelské krabici..

Speciální sada Illumineer's Trove je dokonalým pokladem pro hráče i sběratele karetní hry Ravensburger Disney Lorcana. V umělecky vyvedené úložné krabici s víkem se ukrývají kromě 8 boosterů také rozdělovače karet, nádherné kostky pro znázornění poškození a speciální počítadlo bodů Lore.

Obsah:

- úložná krabice na karty
- 6 karetních rozdělovačů v designu jednotlivých inkoustů
- 8 booster packů, každý s 12 náhodně namíchanými kartami
- 6 kostek s magickým inkoustovým vzhledem a se zlatým potiskem čísel pro počítání poškození
- počítadlo bodů (Lore Counter)

Lorcana Illumineer's Trove je krabička plná pokladů se speciálními herními doplňky a velkým množstvím náhodně namíchaných karet.

Co je Disney Lorcana?
Disney Lorcana je karetní sběratelská hra (TCG) pro dva hráče. Hra je vhodná pro fanoušky Disney, nováčky i zkušené hráče. Nabízí pohlcující herní zážitek se snadno zapamatovatelnými pravidly, silnou komunitou a originálními ilustracemi.
Disney Lorcana funguje na obdobném principu, jako jiné sběratelské karetní hry. Pro hru si tvoříte unikátní herní balíček karet tak, abyste měli největší šanci porazit svého soupeře. V příběhu hrajete za Illumineery, kteří se ocitli v říši Lorcana a pomocí magického inkoustu přivoláváte na pomoc známé Disney postavy. Ve hře můžete kombinovat nejen karty postav, ale také karty akcí a předmětů ze světa Disney. Mezi nimi najdete i ikonické písničky z Disney filmů.

Hrací karty jsou rozdělené do šesti barev
Každá barva představuje unikátní herní styl. Například červené karty jsou zaměřené na agresivní a přímý útok. Zelené karty se snaží boji spíše vyhnout a nabízí schopnosti, které zmatou oponenta a donutí ho například odhodit jeho karty. Zlatý inkoust naopak slouží hlavně jako podpora a dokáže například vyléčit zranění. Fialový inkoust je nadpozemský inkoust čarodějů nebo animovaných předmětů plné zvláštních schopností. Modré karty vynikají svou inteligencí, kreativitou a jedinečnými strategiemi. Šedé karty disponují jedinečnou silou, kterou využívají k dosažení svého cíle. 
Každá barva představuje unikátní herní systém a je jen na vás, jestli půjdete cestou přímého útoku nebo spíš taktického kombinování různých karet.

V herním balíčku musíte mít alespoň 60 karet a kombinovat můžete maximálně dvě různé barvy inkoustu.

3.edice Disney Lorcana: Into the Inklands
Novinkou této série Into the Inklands jsou speciální karty lokací, které představují oblíbená prostředí Disneyho příběhů a nabízejí hráčům speciální schopnosti a interakce. Můžete se podívat třeba na pirátskou loď z příběhů o Peteru Panovi. Karty lokací vám ve hře dodají různé bonusy a umožní vyzkoušet si nové strategie. 
Into the Inklands pokračuje v příběhu Illumineerů, kteří byli záhadně přeneseni do říše Lorcana v prvním setu The First Chapter. Poté, co omylem vypustí záplavu smíšeného inkoustu v setu Rise of the Floodborn, který roznese vzácnou historii po celé říši, mají nyní Illumineeři za úkol ji najít a vrátit do síně Lorcany.

Upozornění: Karetní hra Disney Lorcana je v angličtině.

Parametry produktu
Náš kód
158997
Výrobce
RAVENSBURGER
V nabídce od
08.03.2024
Počet hráčů
2
Věk
od 8 let
Materiál
Papír
Kód výrobce
11098292
EAN kód
4050368982926
Hmotnost
0,47 kg
Rozměry krabice (balení)
16 x 16 x 10 cm
Doručení - Česká republika
Osobní odběry
Osobní odběr - Bystřice p.Hostýnem
pondělí 29.4.
Přepravní služby
Balík Do ruky - Česká pošta
úterý 30.4.
WE|DO na adresu
úterý 30.4.
PPL balík
úterý 30.4.
DPD
úterý 30.4.
Odběrná místa
Balíkovna
úterý 30.4.
Balíkovna BOX
úterý 30.4.
Balík Na poštu - Česká pošta
úterý 30.4.
WE|DO BOX
čtvrtek 2.5.
WE|DO Point
čtvrtek 2.5.
Zásilkovna do 5kg
úterý 30.4.
PPL ParcelShop - výdejní místo
úterý 30.4.
Doručení - Slovenská republika
Přepravní služby
WE|DO na adresu SK
čtvrtek 2.5.
DPD SK
čtvrtek 2.5.
WE|DO na adresu SK nadrozměr
čtvrtek 2.5.
Odběrná místa
Uloženka SK / DEPO SK
pátek 3.5.
Termíny dodání jsou platné, pokud zboží objednáte nyní
27.4. 2024 23:56 a pro max. 3ks