Náš kód: 10093

Zázračná příroda - Šelmy

Zjisti, které druhy zvířat potřebují největší ochranu před vyhynutím, vsaď na jejich přednosti, získej všechny karty od spoluhráčů a vyhraj! Hra se hraje jako známá hra "na trumfy": každý má před sebou… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Zjisti, které druhy zvířat potřebují největší ochranu před vyhynutím, vsaď na jejich přednosti, získej všechny karty od spoluhráčů a vyhraj! Hra se hraje jako známá hra "na trumfy": každý má před sebou…
Popis produktu
Zjisti, které druhy zvířat potřebují největší ochranu před vyhynutím, vsaď na jejich přednosti, získej všechny karty od spoluhráčů a vyhraj!
Hra se hraje jako známá hra "na trumfy": každý má před sebou balíček karet, z kterého si vždy vezme horní kartu. Z té vybere nejsilnější přednost daného zvířete (např. váha) a oznámí hodnotu u této charakteristiky (např. 150 kg). Ostatní hráči poté uvedou také váhu jejich zvířat na vrchu balíčku. Všechny karty tohoto kola získává ten, kdo měl nejvyšší danou hodnotu (tedy váhu). V rámci pravidel ještě můžete vybranou charakteristiku někdy měnit. Jedná se tedy o takový souboj zvířat, při kterém se zaručeně nakonec základní informace o zvířatech naučíte.

Edice her "Zázračná příroda" ti představí ty nejzajímavější živočichy (mořské živočichy, plazy, ptáky, šelmy a primáty) na naší planetě. Je vyrobena z recyklovaných materiálů s minimálním dopadem na životní prostředí a barvena na rostlinné bázi.

Hra obsahuje: 36 barevných karet s fotografiemi šelem a základními informacemi o nich, 1 pravidla hry v českém jazyce
Parametry produktu
Náš kód
10093
Výrobce
ALBI
V nabídce od
01.08.2012
Doba hraní
20 min.
Počet hráčů
2-6
Věk
od 7 let
Kód výrobce
86796/ZB1
EAN kód
8590228008527
Hmotnost
0,102 kg
Rozměry krabice (balení)
12 x 8 x 2 cm