Náš kód: 125823

TOPGAL Studentský batoh ROTH 19038 set 2v1

Sada studentského batohu ROTH 19038 se studentským pouzdrem ETUE 19038 pro všechny studenty. Oválný penál pro všechny potřebnosti. Uvnitř pouzdra je síťová kapsička na zip a klopa, na níž jsou umístěny… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Sada studentského batohu ROTH 19038 se studentským pouzdrem ETUE 19038 pro všechny studenty. Oválný penál pro všechny potřebnosti. Uvnitř pouzdra je síťová kapsička na zip a klopa, na níž jsou umístěny…
Popis produktu
Sada studentského batohu ROTH 19038 se studentským pouzdrem ETUE 19038 pro všechny studenty.

Oválný penál pro všechny potřebnosti. Uvnitř pouzdra je síťová kapsička na zip a klopa, na níž jsou umístěny gumičky pro uchycení celkem devíti tužek a propisek, které je potřeba mít přehledně uspořádané a po ruce. Volný prostor pod klopou pak umožňuje volně umístit další psací potřeby – pastelky, fixy, prostě cokoliv potřebujete.

Dvoukomorový batoh pro chlapce na druhém stupni ZŠ, na středních i vysokých školách!

- měkce polstrovaná a anatomicky tvarovaná záda díky hliníkovému rámu
- dvě hlavní komory a dvě menší kapsy
- pevné dno batohu z látky TOPDURA
- impregnace proti dešti
- poutko na přenášení batohu v ruce
- reflexní prvky

Dvě komory a dvě menší kapsy na čele batohu pojmou všechno potřebné učení.
Záda batohu jsou měkce polstrovaná, aby docházelo ke správné cirkulaci vzduchu mezi zády a batohem. Jsou navíc anatomicky tvarovaná díky hliníkovému rámu. Polstrovanou zádovou část doplňují polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy s výškově nastavitelnou hrudní přezkou.
Zadní široká komora ukrývá měkce polstrovanou kapsu na notebook (do maximální velikosti 15,4"), kterou ale můžete použít i jako kapsu na sešity nebo poznámkové bloky. Na této kapse je našita malá, taktéž polstrovaná kapsa, do které můžete uložit cokoliv, co potřebujete mít v bezpečí – třeba mobil nebo tablet.
V přední užší komoře najdete malou síťovou kapsu na zip.
Láhev s pitím dejte na bok batohu do jedné ze dvou síťových kapsiček. Do jedné se vejde i velká PET lahev, kterou můžete k batohu přitáhnout kompresním popruhem s přezkou.
Na přední části batohu jsou dvě menší praktické kapsy. Můžete je využít třeba na svačinu nebo pro uložení penálu ETUE 19038.
Reflexní prvky jsou v dnešní době nutností. Najdete je na čele, bocích i ramenních popruzích batohu. Do designu batohu jsou zasazeny tak, aby nebyly příliš nápadné, ale na druhou stranu, aby byly plně funkční.

Rozměry: 44 x 21 x 30 cm
Váha: 1,140 g
Nosnost: 9 kg
Parametry produktu
Náš kód
125823
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
23.04.2019
Nosnost
9 kg
Kód výrobce
ROTH 19038 B SET SMALL
EAN kód
8592571012404
Hmotnost
1,5 kg
Rozměry krabice (balení)
48 x 35 x 10 cm