Náš kód: 27047

TOPGAL Školní batoh LYNN 19018 set 2v1

Sada školní aktovky LYNN 19018 se školním pouzdrem PENN 19018 i pro Vašeho školáka. Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Sada školní aktovky LYNN 19018 se školním pouzdrem PENN 19018 i pro Vašeho školáka. Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty…
Popis produktu
Sada školní aktovky LYNN 19018 se školním pouzdrem PENN 19018 i pro Vašeho školáka.

Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty na pravítko, kružítko či nůžky a dvěma většími úchyty na gumu a ořezávátko. Pod klopou z průhledné folie najdete rozvrh hodin, ale třeba poslouží i na taháky. :-)
Penál je polstrovaný, takže spolehlivě ochrání všechny psací potřeby vašich dětí. Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky, které umožňují dětem snadnou manipulaci s pouzdrem.

Objemný dvoukomorový batoh pro starší školáky na prvním stupni ZŠ


- pro kluky ve 2.–5. třídě
- velký objem, 2 komory a 2 hluboké kapsy
- pevná záda s hliníkovou výztuhou

Modro šedý model oblíbeného střihu LYNN s motivem a lá matrix je určen všem klukům na prvním stupni, nebo i na přechod do tříd druhého stupně, kteří musí denně do školy nosit velký náklad učiva. Dvě komory a dvě hluboké kapsy unesou úplně vše.

Záda batohu jsou anatomicky tvarovaná díky hliníkové výztuze a polstrovaná tak, aby docházelo k lepší cirkulaci vzduchu mezi zády dítěte a zádovou částí batohu.

Pohodlné nošení i těžkého nákladu zajistí polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Ty utáhnete jak ve spodní části na délku, tak i v horní části k zádům dítěte. Zapnutím hrudního popruhu, který je taktéž výškově nastavitelný, pak zajistíte, aby batoh nesjížděl z ramen. Do konce ramenních popruhů jsme všili magnetku, kterou je můžete připnout k polstrované části popruhů tak, aby nevlály kolem těla školáka.

Zadní komora je užší a doporučujeme do ní umístit školní desky, velké těžké učebnice, nebo atlasy. Přední komora je prostornější a je v ní našitá malá síťová kapsa na zip. Kapsa mezi přední komorou a přední kapsou je dostatečně hluboká a objemná. Její vstup je ale užší. Je ideální pro přenášení třeba penálu PENN 19018 ve stejném designu, nebo krabičky se svačinkou. Navíc je v této komoře i karabinka na klíče a jmenovka. Přední kapsa je pak určena pro vše, co je potřeba mít rychle po ruce.

K batohu střihu LYNN si můžete vybrat mezi dvěma druhy penálů - klasickým jednokomorovým s klopnou pro menší školáky, nebo oválnou etují ETUE 19018, kde je jedna malá klopna a pod ní jsou volně uložené psací potřeby. Ten doporučujeme spíš do vyšších tříd.

Bonusy:

- střídmý design, spousta reflexních prvků
- pevné odolné dno z TOPDURY chráněné nožičkami
- impregnace proti dešti
- poutko na nošení v ruce a poutko na lavici
- batoh prošel atestací v ITC Zlín na jedničku

Rozměry: 41 x 23 x 30 cm
Váha: 1,060 kg
Nosnost: 7 kg
Parametry produktu
Náš kód
27047
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
17.04.2019
Nosnost
7 kg
Kód výrobce
LYNN 19018 B SET SMALL
EAN kód
8592571011902
Hmotnost
1,25 kg
Rozměry krabice (balení)
41 x 21 x 30 cm