Náš kód: 129216

TOPGAL Školní batoh ENDY 18047

Ke školnímu batohu dodáváme zdarma jako dárek sešit a mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou! Pozor robot! Na lehkém dvoukomorovém batohu pro malé školáky batoh… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Ke školnímu batohu dodáváme zdarma jako dárek sešit a mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou! Pozor robot! Na lehkém dvoukomorovém batohu pro malé školáky batoh…
Popis produktu
Ke školnímu batohu dodáváme zdarma jako dárek sešit a mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou!

Pozor robot! Na lehkém dvoukomorovém batohu pro malé školáky

  • batoh vhodný i pro drobné prvňáčky
  • objemem vystačí minimálně pro 1. až 3. třídu
  • lehounká konstrukce – váží jen 0,9 kg!

Školní batoh pro malé milovníky robotů!

Dvě komory pojmou všechno učivo potřebné minimálně v prvních třech ročnících ZŠ. Přední hlubokou kapsu s plastovou aplikací robota určitě využijí všichni kluci na drobnější poklady, které s sebou ve škole nutně musí mít.
Batoh ENDY má záda lisovaná z měkké pěny, která je anatomicky tvarovaná. Díky tomu je jedním z nejlehčích modelů mezi našimi batohy. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a lze je utáhnout přezkami výškově ve spodní části a k zádům v jejich horní části. Sjíždět z ramen nebude díky výškově nastavitelné hrudní přezce.

Do užší zadní komory batohu doporučujeme určitě umístit ty nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. V přední širší komoře najdete malou kapsičku na zip a jmenovku. Přední hluboká kapsa s robotem je skvělá pro uložení krabičky na svačinu, penálu a dalších drobností. Je v ní všitá karabinka, díky které nemusíte lovit klíče na dně batohu pod sešity. Na boku batohu je kapsa na láhev na pití.

Rozměry: 39 x 19 x 29 cm
Hmotnost: 0,9 kg
Nosnost: 7 kg

Parametry produktu
Náš kód
129216
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
09.08.2019
Nosnost
7 kg
Kód výrobce
ENDY 18047 B
EAN kód
8592571011537
Hmotnost
0,92 kg
Rozměry krabice (balení)
41 x 32 x 7 cm