Náš kód: 129214

TOPGAL Školní batoh ENDY 18018

Ke školnímu batohu dodáváme zdarma jako dárek sešit a mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou! Batoh pro závodníky v 1. až 3. třídě s vyměnitelnými obrázky aut lehký… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Ke školnímu batohu dodáváme zdarma jako dárek sešit a mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou! Batoh pro závodníky v 1. až 3. třídě s vyměnitelnými obrázky aut lehký…
Popis produktu
Ke školnímu batohu dodáváme zdarma jako dárek sešit a mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou!

Batoh pro závodníky v 1. až 3. třídě s vyměnitelnými obrázky aut

  • lehký dvoukomorový batoh s velkou přední kapsou
  • vyměnitelné obrázky závodních aut
  • pevná lisovaná záda a nízká váha
  • součástí batohu jsou 4 vyměnitelné obrázky se závodními auty

Vytuněný batoh pro všechny malé závodníky určitě ocení nejen milovníci gamesek s auty, ale díky váze batohu i jejich rodiče!
Zádový systém je díky anatomicky tvarované lisované pěně ultralehký, a tak je celková váha batohu menší než jeden kilogram. I na zádech malého závodníka bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou totiž ergonomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zádíček.

Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy do komory, která je nejblíže zádům. Přední, širší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete síťovou kapsu na zip. Jmenovka ukrytá v přední kapse pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné.
Reflexní prvky se budou zamlouvat každému rodiči, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách.

Rozměry: 39 x 19 x 28 cm
Hmotnost: 0,940 kg
Nosnost: 7 kg

Parametry produktu
Náš kód
129214
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
09.08.2019
Nosnost
7 kg
Kód výrobce
ENDY 18018 B
EAN kód
8592571010578
Hmotnost
0,96 kg
Rozměry krabice (balení)
41 x 30 x 7 cm