Náš kód: 27038

TOPGAL Školní batoh ELLY 19014 set 2v1

Ke školní sadě dodáváme zdarma jako dárek mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou! Sada školní aktovky ELLY 19014 se školním pouzdrem PENN 19014 i pro Vašeho školáka. Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Ke školní sadě dodáváme zdarma jako dárek mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou! Sada školní aktovky ELLY 19014 se školním pouzdrem PENN 19014 i pro Vašeho školáka.
Popis produktu
Ke školní sadě dodáváme zdarma jako dárek mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou!

Sada školní aktovky ELLY 19014 se školním pouzdrem PENN 19014 i pro Vašeho školáka.

Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty na pravítko, kružítko či nůžky a dvěma většími úchyty na gumu a ořezávátko. Pod klopou z průhledné folie najdete rozvrh hodin, ale třeba poslouží i na taháky. :-)
Penál je polstrovaný, takže spolehlivě ochrání všechny psací potřeby vašich dětí. Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky, které umožňují dětem snadnou manipulaci s pouzdrem.

Pozor, dvoukomorová hitovka pro kluky 1. – 4. třídy!

- vhodný i pro drobné prvňáčky
- lehká konstrukce - neváží ani kilogram!
- ergonomicky tvarované popruhy a hrudní pásek
- objemný střih
- spousta reflexních prvků
- pevné dno z materiálu TOPDURA
- impregnace proti dešti
- poutko na zavěšení na lavici a ucho pro přenášení v ruce
- batoh byl testován v ITC Zlín

Lisovaná zádová část batohu je anatomicky tvarovaná. Spolu s ergonomicky tvarovanými hrudními popruhy, které se dají utáhnout v horní i spodní části, zajistí správné nošení na zádech školáka i při denním nákladu několika kil učení. Navíc jsme do konců popruhů všili magnet, díky kterému je můžete upevnit k tělu popruhu tak, aby volně nevlály. Výškově nastavitelný hrudní pásek pak zaručí, že nebudou ramenní popruhy sjíždět ze zad ani drobnému prvňáčkovi.

Zadní komora batohu je nejširší a tím pádem i nejobjemnější. K zádům doporučujeme dávat co nejtěžší náklad – těžké učebnice, nebo třeba desky na sešity. Přední užší komora je určena pro další nezbytnosti, nebo třeba penál PENN 19014 ve stejném designu. V přední komoře je ještě menší síťová kapsa na zip a jmenovka.

Na čele batohu pak určitě využijete i hluboké přední kapsy, kde je dobré umístit třeba krabičku se svačinkou, nebo všechny další potřebnosti malých školáků. Najdete v ní i karabinku na klíče, díky níž budou vždy po ruce.

Ani u tohoto modelu batohu jsme nezapomněli na bezpečnost dětí. Reflexními prvky jsou na bocích, čele i ramenních popruzích batohu. Lahvičku na pití můžete umístit do jedné ze dvou bočních síťových kapes, které jsme letos opatřili látkou ve spodní části, aby se síťovina v těchto namáhaných místech neprotrhávala.

Rozměry: 41 x 20 x 30 cm
Váha: 0,880 kg
Nosnost: 7 kg
Parametry produktu
Náš kód
27038
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
16.04.2019
Nosnost
7 kg
Kód výrobce
ELLY 19014 B SET SMALL
EAN kód
8592571011865
Hmotnost
1,1 kg
Rozměry krabice (balení)
41 x 20 x 30 cm