Náš kód: 127395

TOPGAL Školní batoh CHI 842 set 2v1

Ke školní sadě dodáváme zdarma jako dárek mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou! Sada školní aktovky CHI 842 E se školním pouzdrem CHI 850 E i pro Vašeho školáka. Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Ke školní sadě dodáváme zdarma jako dárek mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou! Sada školní aktovky CHI 842 E se školním pouzdrem CHI 850 E i pro Vašeho školáka.
Popis produktu
Ke školní sadě dodáváme zdarma jako dárek mazací pero OOPS! od firmy Zenith, které je na konci i na víčku opatřeno gumou!

Sada školní aktovky CHI 842 E se školním pouzdrem CHI 850 E i pro Vašeho školáka.

Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty na pravítko, kružítko či nůžky a dvěma většími úchyty na gumu a ořezávátko. Pod klopou z průhledné folie najdete rozvrh hodin, ale třeba poslouží i na taháky. :-)
Penál je polstrovaný, takže spolehlivě ochrání všechny psací potřeby vašich dětí. Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky, které umožňují dětem snadnou manipulaci s pouzdrem.

Pozor hit! Dvoukomorový školní batoh s motivem tyranosaura!

- batoh je určen hlavně pro prvňáky, ale velikostně vydrží až do 3. či 4. třídy
- ultralehký – díky materiálu, z něhož jsou vyrobena pevná lisovaná záda
- pohodlné nastavitelné popruhy a hrudní pás zaručí, že batoh perfektně sedne
- elegantní magnetické uchycení konců popruhů
- pevné ucho k přenášení v ruce a poutko k pověšení batůžku na lavici
- dno vyrobené z látky Topdura, která je naší specialitou
- plastové nožičky

Batoh s tyranosaurem, to prostě váš malý objevitel musí mít! Díky své nízké váze a nastavitelným ramenním popruhům s hrudním páskem batoh můžeme doporučit i drobným prvňáčkům.

Dvě velké komory poskytují dostatek místa na všechno učivo, které váš žáček bude nosit do školy! Objem batůžku bude držet krok s počtem učebnic a sešitů až do 3. nebo 4. třídy. A hluboká kapsa s 3D vyobrazením tyranosaura se navíc postará o to, aby se batoh dlouho líbil. V kapse je také ukrytá karabinka na klíče, aby je váš školák nehledal všude možně v batohu. Na drobnosti pak v prostřední komoře dobře poslouží síťová kapsička na zip. Praktická je i jmenovka, podle které si každý pozná svůj batoh.

Záda batohu jsou vyrobena z ultralehké lisované pěny. Jsou ergonomicky tvarována tak, aby vyhovovala školákům na prvním stupni a správně odváděla vzduch a pot. Elastickou kapsu na pití najdete elegantně skrytou za zipem kapsičky na boční straně batohu.

Reflexních prvků jsme na batoh umístili daleko více, než vyžadují normy. Jsou použity na čele, paspulích, bocích i ramenních popruzích batohu.

Materiál Topdura byl testovaný v Institutu pro testování a certifikaci ve Zlíně, kde prošel na jedničku – nepropustí vlhkost, je odolný proti oděru a dostatečně pružný.

Rozměry: 39 x 19 x 29 cm
Hmotnost: 0,920 kg
Nosnost: 7 kg
Parametry produktu
Náš kód
127395
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
01.07.2019
Nosnost
7 kg
Kód výrobce
CHI 842 E SET SMALL
EAN kód
8592571007998
Hmotnost
1,1 kg
Rozměry krabice (balení)
41 x 30 x 7 cm