Náš kód: 127454

TOPGAL Školní batoh CHI 785 set 2v1

Sada školní aktovky CHI 785 E se školním pouzdrem CHI 807 E i pro Vašeho školáka. Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty na… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Sada školní aktovky CHI 785 E se školním pouzdrem CHI 807 E i pro Vašeho školáka. Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty na…
Popis produktu
Sada školní aktovky CHI 785 E se školním pouzdrem CHI 807 E i pro Vašeho školáka.

Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty na pravítko, kružítko či nůžky a dvěma většími úchyty na gumu a ořezávátko. Pod klopou z průhledné folie najdete rozvrh hodin, ale třeba poslouží i na taháky. :-)
Penál je polstrovaný, takže spolehlivě ochrání všechny psací potřeby vašich dětí. Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky, které umožňují dětem snadnou manipulaci s pouzdrem.

Jednokomorová aktovka pro nejmenší prvňáky s motivem ozubených koleček!

- velikostně určená pro nejdrobnější školáčky v 1. – 2. třídě
- pohodlné nastavitelné popruhy s hrudním páskem
- pevný tvarovaný systém zad s hliníkovým rámem

Školní aktovka je mezistupeň mezi klasickou hranatou aktovkou a batohem. Díky své menší velikosti je primárně určena pro drobné chlapce v 1. – 2. třídě. Nebojte se, i když má aktovka menší rozměry, vejdou se do ní pohodlně desky na sešity A4. Velkou výhodou je, že aktovka má zpevněnou konstrukci, takže zůstane stát i po rozevření.

Vnitřní část je členěna nepropustnými přepážkami na tři části pro umístění všech potřebností, sešitů a učebnic. Uvnitř najdete malý organizér na tužky, drobnosti a zipovou kapsičku. Na čele batohu dobře poslouží dvě nové menší kapsičky. Do horní kapsičky se vejde penál nebo krabička na svačinu a najdete v ní také jmenovku. Spodní, menší kapsička pojme všechny ostatní drobnosti a navíc je v ní ještě jedna menší kapsa se zipem na všechny poklady. Na lahev na pití je pak určena boční kapsička.

Ergonomicky řešené ramenní popruhy i vyztužení zad s vyjímatelným hliníkovým rámem zajišťují zdravotní nezávadnost, dostatek reflexních prvků zase bezpečnou viditelnost pro děti i za nepříznivého počasí.

Další vychytávky:

- kvalitní ucho s plastovou rukojetí k přenášení v ruce
- poutko k zavěšení batůžku na háček u lavice
- odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA testovaného v ITC Zlín
- plastové nožky proti převržení

Rozměry: 37 x 19 x 28 cm
Hmotnost: 1,040 kg
Nosnost: 7 kg
Parametry produktu
Náš kód
127454
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
08.07.2019
Nosnost
7 kg
Kód výrobce
CHI 785 E SET SMALL
EAN kód
8592571008490
Hmotnost
1,23 kg
Rozměry krabice (balení)
38 x 30 x 20 cm