Náš kód: 27027

TOPGAL Školní batoh BEBE 19011 set 2v1

Sada školní aktovky BEBE 19011 se školním pouzdrem PENN 19011 i pro Vašeho školáka. Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Sada školní aktovky BEBE 19011 se školním pouzdrem PENN 19011 i pro Vašeho školáka. Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty…
Popis produktu
Sada školní aktovky BEBE 19011 se školním pouzdrem PENN 19011 i pro Vašeho školáka.

Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty na pravítko, kružítko či nůžky a dvěma většími úchyty na gumu a ořezávátko. Pod klopou z průhledné folie najdete rozvrh hodin, ale třeba poslouží i na taháky. :-)
Penál je polstrovaný, takže spolehlivě ochrání všechny psací potřeby vašich dětí. Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky, které umožňují dětem snadnou manipulaci s pouzdrem.

Jednokomorová školní aktovka pro nejdrobnější prvňáčky!

- pro nejmenší školáky do 1. – 2. třídy
- stabilní základna - nepadá
- nastavitelné popruhy s hrudním dopnutím
- pevný tvarovaný systém zad s hliníkovým rámem

Hravý barevný výlet do pravěku na jednokomorové aktovce pro vzrůstem nejmenší chlapce v 1. a 2. třídě ZŠ. Aktovka má pevnou, stabilní základnu, takže by při správném rozložení školních potřebností uvnitř komory neměla padat.

Aktovka je menší, na výšku má pouze 37 cm. Dobře ji nastavíte i na drobounká záda díky utahovatelným ramenním popruhům a hrudnímu dopnutí. Nebojte, i přes nižší výšku se do aktovky vejdou desky A4 i vše potřebné minimálně pro první dvě třídy ZŠ.

Jedna hlavní komora aktovky dítěti usnadní organizaci a rozdělení pomůcek. Vnitřní prostor aktovky je členěn na tři části nepropustnými pogumovanými přepážkami. Uvnitř hlavní komory najdete i organizér, třeba na čipové karty a tužky a malou kapsu na zip. Na boční straně aktovky je umístěna kapsa na láhev.

Na přední straně aktovky jsou dvě malé praktické kapsičky. V horní kapse je jmenovka a vejde se do ní klidně i penál PENN 19011 ve stejném designu, nebo krabička na svačinku. Zip kapsičky zdobí přívěsek s plastovým tyranosaurem. Spodní kapsička je menší, ale ukrývá v sobě i malou síťovou kapsu na zip.

Zádový systém je u batohu BEBE anatomicky tvarován a polstrován. Je vyztužený vyjímatelným hliníkovým rámem, který je tvarován tak, aby co nejvíce podpořil zdravý vývoj zad dítěte. Samozřejmostí je plno reflexních prvků na čele, bocích i ramenních popruzích batohu.

Něco navíc:

- ouško pro přenášení aktovky v ruce a poutko na zavěšení na lavici
- odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA
- impregnace proti dešti
- plastové nožičky
- batoh byl testován v ITC Zlín

TIP: Konce popruhů batohu jsou opatřeny magnetky. Ty slouží k připnutí na polstrovanou část ramenního popruhu. Zabráníte tak plápolání volných konců popruhů kolem těla dítěte.

Rozměry: 37 x 19 x 28 cm
Váha: 1,080 kg
Nosnost: 7 kg
Parametry produktu
Náš kód
27027
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
16.04.2019
Nosnost
7 kg
Kód výrobce
BEBE 19011 B SET SMALL
EAN kód
8592571011834
Hmotnost
1,25 kg
Rozměry krabice (balení)
38 x 20 x 30 cm