Náš kód: 27026

TOPGAL Školní batoh BEBE 19001 set 2v1

Sada školní aktovky BEBE 19001 se školním pouzdrem PENN 19001 i pro Vaši školačku. Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Sada školní aktovky BEBE 19001 se školním pouzdrem PENN 19001 i pro Vaši školačku. Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty…
Popis produktu
Sada školní aktovky BEBE 19001 se školním pouzdrem PENN 19001 i pro Vaši školačku.

Jednopatrové školní pouzdro je vybaveno osmnácti klasickými gumovými úchyty na pastelky a fixy, čtyřmi širšími úchyty na pravítko, kružítko či nůžky a dvěma většími úchyty na gumu a ořezávátko. Pod klopou z průhledné folie najdete rozvrh hodin, ale třeba poslouží i na taháky. :-)
Penál je polstrovaný, takže spolehlivě ochrání všechny psací potřeby vašich dětí. Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky, které umožňují dětem snadnou manipulaci s pouzdrem.

Jednokomorová školní aktovka pro nejmenší školačky!

- pro nejmenší školačky v 1. – 2. třídě
- stabilní základna - nepadá
- nastavitelné ramenní popruhy s hrudním dopnutím
- tvarovaný pevný zádový systém s hliníkovým rámem

Pokud máte doma drobnou holčičku, která se chystá do první třídy, je pro vás ideální tato pevná, stabilní jednokomorová aktovka. Je určena právě pro ty nejmenší a nejdrobnější holčičky chodící do 1. a 2. třídy ZŠ.

Aktovka je menší než ostatní batohy z naší nabídky - na výšku má 37 cm. Díky utahovatelným ramenním popruhům a hrudnímu dopnutí bude sedět na zádech i drobné holčičce.

Do aktovky BEBE se ale bez problémů vejdou desky A4 i vše potřebné minimálně pro první dvě třídy ZŠ. Přehledná hlavní komora aktovky dítěti usnadní organizaci a rozdělení všech školních pomůcek. Vnitřní prostor je členěn na tři části žlutými nepropustnými přepážkami. Uvnitř hlavní komory najdete i organizér - na čipové karty, tužky a další drobnosti - a malou kapsu na zip. Na boční straně aktovky je umístěna kapsa na láhev.

Na přední části aktovky jsou pak dvě menší kapsy na zip. Do horní se vejde klidně i penál PENN 19001 ve stejném designu nebo krabička na svačinku a najdete uvnitř také jmenovku. Spodní kapsička je menší, pojme potřebné drobnosti jako klíče nebo kapesníčky, a navíc je v ní ještě jedna menší kapsa na zip.

Ramenní popruhy jsou polstrované a ergonomicky tvarované. Stejně tak je anatomicky tvarované i vyztužení zad s vyjímatelným hliníkovým rámem. Ten zpevňuje záda aktovky a drží je ve správném anatomickém prohnutí. Samozřejmostí je dostatek reflexních prvků na všech stranách batohu i ramenních popruzích.

Něco navíc:

- ucho s plastovou rukojetí pro přenášení aktovky v ruce
- poutko k zavěšení batůžku na háček u lavice
- impregnace proti dešti
- odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA
- plastové nožky
- batoh byl testován v ITC Zlín, kde prošel na jedničku

Rozměry: 37 x 19 x 28 cm
Váha: 1,080 kg
Nosnost: 7 kg
Parametry produktu
Náš kód
27026
Výrobce
TOPGAL
V nabídce od
16.04.2019
Nosnost
7 kg
Kód výrobce
BEBE 19001 G SET SMALL
EAN kód
8592571011735
Hmotnost
1,25 kg
Rozměry krabice (balení)
38 x 20 x 30 cm