Náš kód: 15719

Supermag Style - 24 dílků

Stavebnice Supermag Style - 24 dílků. Tato stavebnice obsahuje magnetické kuličky a tyčinky. Tyčinky jsou vyráběny ve třech barevných variantách (stříbrná, bílá a černá), v jednom balení jsou vždy tyčinky pouze v jedné z uvedených barev. Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Stavebnice Supermag Style - 24 dílků. Tato stavebnice obsahuje magnetické kuličky a tyčinky. Tyčinky jsou vyráběny ve třech barevných variantách (stříbrná, bílá a černá), v jednom balení jsou vždy tyčinky pouze v jedné z uvedených barev.
Popis produktu
Stavebnice Supermag Style - 24 dílků. Tato stavebnice obsahuje magnetické kuličky a tyčinky. Tyčinky jsou vyráběny ve třech barevných variantách (stříbrná, bílá a černá), v jednom balení jsou vždy tyčinky pouze v jedné z uvedených barev. Stavebnice je určena pro děti od 14 let.

Stavebnice Supermag jsou vyrobeny v Itálii, mají vysokou kvalitu, jsou netoxické a vyrobené z materiálů, které zajišťují bezpečnost a odolnost vůči opotřebení. Jsou zdravotně nezávadné a než opustí továrnu prochází pečlivou kontrolou. Všechny stavebnice Supermag jsou vzájemně kompatibilní.

Výrobky Supermag zábavnou formou učí děti manuální zručnost, představivost, kreativitu a vynalézavost.

Upozornění: Tato hračka obsahuje magnety a magnetické části, které se k sobě navzájem přitahují. V případě vdechnutí nebo spolknutí mohou způsobit vážné zranění.

Barvy a detaily se mohou lišit od modelu zobrazeného na balení.
Parametry produktu
Náš kód
15719
Výrobce
SUPERMAG
V nabídce od
04.11.2015
Věk
od 14 let
Kód výrobce
0202
EAN kód
8027352002027
Hmotnost
0,16 kg
Rozměry krabice (balení)
22 x 8 x 4 cm