Náš kód: 10378

SMART Safari

Zábavná hra, rozvíjející logické myšlení, koncentraci, plánování Zahrajte si na schovávanou se zvířaty na safari! V této logické hře můžete řádně procvičit své mozkové buňky. Je třeba umístit 4 herní dílky… Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Zábavná hra, rozvíjející logické myšlení, koncentraci, plánování Zahrajte si na schovávanou se zvířaty na safari! V této logické hře můžete řádně procvičit své mozkové buňky. Je třeba umístit 4 herní dílky…
Popis produktu
Zábavná hra, rozvíjející logické myšlení, koncentraci, plánování

Zahrajte si na schovávanou se zvířaty na safari! V této logické hře můžete řádně procvičit své mozkové buňky. Je třeba umístit 4 herní dílky s džunglí tak, aby na otevřené pláni zůstala jen některá zvířata.
Zadání obsahuje 48 různě obtížných úloh.

Hra Safari patří do skupiny víceúrovňových, logických her Smart games, které jsou určeny především pro jednoho hráče (nicméně hru může hrát i hráčů více). Logické hry Smart Games obsahují vždy zadání v několika různých stupních obtížnosti, rozvíjí IQ, logické myšlelní, prostorovou představivost, koncentraci a plánování.

Pravidla hry:
Je třeba umístit 4 herní dílky s džunglí tak, aby na otevřené pláni zůstala jen některá zvířata. K tomu abyste prošli divočinou všech rébusů, budete potřebovat logické myšlení a dobrou prostorovou představivost. V každém z rébusů jsou stovky možností, jak umístit jednotlivé herní dílky, ale vždy pouze jediné řešení.

Hra obsahuje: 4 herní dílky, herní desku, vnitřní úložný prostor pro pohodlné uložení herního materiálu
Parametry produktu
Náš kód
10378
Výrobce
MINDOK
V nabídce od
10.09.2012
Počet hráčů
1 a více
Věk
od 7 let
Kód výrobce
053
EAN kód
8595558300532
Hmotnost
0,633 kg
Rozměry krabice (balení)
24 x 24 x 4,5 cm