Náš kód: 20303

Písek Sands Alive Cukrárna

Vytvoř si vlastní cukrovinky z písku Písek Sands Alive Cukrárna je měkký a na dotek příjemný modelovací písek, který zabaví neposedná dítka na hodiny. Děti si mohou hrát s pískem i za deštivého počasí, a to v pohodlí Vašeho obývacího pokoje. Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Vytvoř si vlastní cukrovinky z písku Písek Sands Alive Cukrárna je měkký a na dotek příjemný modelovací písek, který zabaví neposedná dítka na hodiny. Děti si mohou hrát s pískem i za deštivého počasí, a to v pohodlí Vašeho obývacího pokoje.
Popis produktu
Vytvoř si vlastní cukrovinky z písku

Písek Sands Alive Cukrárna je měkký a na dotek příjemný modelovací písek, který zabaví neposedná dítka na hodiny.
Děti si mohou hrát s pískem i za deštivého počasí, a to v pohodlí Vašeho obývacího pokoje. Hmota Sands Alive nikdy nevysychá a velmi snadno se s ní pracuje. I ti nejmenší si pomocí formiček vytvoří čokolády, lízátka nebo bonbóny.

Modelovací písek Sands Alive je patentovaný výrobek společnosti Play Visions Inc. vytvořený z nezávadných materiálů. Při práci mohou děti používat jak formičky, tak i své vlastní ruce a vytvářet nejrůznější tvary inspirované jejich vlastní fantazií.

Balení obsahuje:
  • růžový modelovací písek 675g
  • pět 3D formiček
  • váleček
  • 2 talířky
  • barevnou papírovou podložku (35 x 35 cm)

Tvarujte a mačkejte do nekonečna

Díky nevysychajícím vlastnostem zůstává modelovací písek Sands Alive stále vláčný a měkký. I ti nejmenší tak nebudou mít problém si z něj vytvarovat vlastní sladkosti, nebo třeba tradiční hrady a bábovičky. Produkt je vytvořen z nezávadných materiálů a nezanechává skvrny.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nemíchejte s vodou, používejte podložku a skladujte za přístupu vzduchu. Před použitím si pečlivě opláchněte ruce. Barevné kombinace či tvary formiček se mohou lišit od vyobrazení na krabici. Výrobek obsahuje glycerin.


Sands Alive - ilustrační video
Parametry produktu
Náš kód
20303
Výrobce
SANDS ALIVE
V nabídce od
23.03.2017
Originální název
Sands Alive Candy Shoppe
Věk
od 3 let
Kód výrobce
2622
EAN kód
0109840026222
Hmotnost
1,1 kg
Rozměry krabice (balení)
33 x 27 x 8 cm