Náš kód: 21892

Dinosauři v jeskyni - hrací set

Objev nejznámější dinosaury! Figurky a doplňky z kolekce Dinosaurs jsou propracovány do posledního detailu a přiblíží ti život v pravěku. Pronikni do světa dinosaurů, nasbírej firgurky a objev tak nejznámější prehistorické tvory. Více informací
Vyřazeno z nabídky
Rychlé odeslání
Doprava zdarma
od 1 499 Kč
Zboží můžete vrátit
do 30 dnů
Objev nejznámější dinosaury! Figurky a doplňky z kolekce Dinosaurs jsou propracovány do posledního detailu a přiblíží ti život v pravěku. Pronikni do světa dinosaurů, nasbírej firgurky a objev tak nejznámější prehistorické tvory.
Popis produktu
Objev nejznámější dinosaury!

Figurky a doplňky z kolekce Dinosaurs jsou propracovány do posledního detailu a přiblíží ti život v pravěku. Pronikni do světa dinosaurů, nasbírej firgurky a objev tak nejznámější prehistorické tvory.

Balení obsahuje: jeskyní, 6ks figurek dinosaurů, 2ks vajíček, 5ks rostlin a manuál.

Schleich jsou realistické a do detailů propracované figurky, kde se designeři soustředili na filozofii těla, strukturu svalů a celkový výraz postavičky. Děti si tak mohou hrát se zvířátky z celého světa, pravěkými dinosaury, filmovými a pohádkovými postavičkami, které jsou věrnou kopií svých předloh, a kouzelnými elfy a vílami z magického světa Bayala.

Vhodné pro děti od 5 let.
Parametry produktu
Náš kód
21892
Výrobce
SCHLEICH
V nabídce od
25.10.2017
Originální název
Dinosaur Set with Cave
Věk
od 5 let
Kód výrobce
42261
EAN kód
4005086422612
Hmotnost
1,9 kg
Rozměry krabice (balení)
39 x 37 x 16,5 cm